Sådan flytter du dine ting billigt til USA

Mange danskere drømmer om at flytte til USA. Hvis du er en af de få, som rent faktisk er på vej til at føre drømmen ud i livet, så læs med her: Vi giver nemlig praktiske råd til flytningen og ser nærmere på, hvordan dine ting kan transporteres så effektivt som muligt til USA.

 

Flytning til USA

 

Der er mange praktiske ting i forbindelse med flytningen. De fleste, som flytter, har brug for at bringe en del ting med sig. Ofte flere ting end man selv kan have med under flyvningen. Og det giver behov for flyttefirma eller speditør.

 

Du skal udfylde et tolddokument, når du bringer ting med dig til USA. I dette dokument skal du beskrive alt indholdet og desuden nævne prisen på hver vare. Du kan normalt udfylde dokumentet på internettet.

 

Det er altid senderens eget ansvar, at alt er pakket forsvarligt ind. Almindeligvis er det bedst at pakke tingene ind i kasser, som så kan forstærkes via visse andre metoder. Pak gerne dine skrøbelige ting ekstra godt ind, for der kan ske en del tumult undervejs.

 

Hvis du ønsker forsikring kan det sagtens lade sig gøre. Typisk kan du bestille en forsikring som tilvalg, når du i forvejen booker din forsendelse. Priserne varierer på transportforsikringer, men du kan forvente et sted mellem 2-5% af varernes samlede værdi. Det handler altså om, hvor meget dit gods er værd.

 

Diverse krav til dit flyttegods

 

Du vil sandsynligvis møde flere forskellige krav til dit flyttegods, når du flytter til udlandet.

 

Dine flyttekasser skal kunne holde til at blive stablede i transporten. Kasserne skal altså være stærke.

 

Flytter du uden for EU – som for eksempel til USA – skal dine flyttekasser være certificerede med ISPM15. Det betyder at kasserne skal være varmebehandlede og sprøjtede.

 

Derudover kan der også sagtens være andre krav, men de bliver som regel angivet når du bestiller din forsendelse.

 

Spar penge på din flytning til udlandet

 

Hvis du er på vej til at flytte til udlandet – hvad enten det er USA eller et helt andet land – så er der gode muligheder for at spare penge på flytningen. For eksempel kan du spare en del kroner ved at planlægge og bestille din forsendelse via internettet. Her får du en klar pris, også bliver det egentlig ikke nemmere. Du sparer også penge på din forsikring, hvis du bestiller den i samme omgang som selve flytningen.

 

Den samlede pris for at transportere dine ting til udlandet afhænger af, hvor stor en mængde gods du bringer med dig. Men ved at bruge sund fornuft er der flere måder at spare på, og vi håber at denne artikel har været til god hjælp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *